Найдите исполнителя для вашего проекта прямо сейчас!
Разместите заказ на фриланс-бирже и предложения поступят уже через несколько минут.

Ми займаємось продажем товарів чреез інтернет, і часто люди не беруть слухавку, або потрібно щось скинути на вайбер.

Нам потрібно спілкуватись з клієнтами через вайбер, але у вайбера є певні обмеження, це з нового номеру можна написати тільки 7 новим контактам в день, а старим номерам на 20 контактів в день. Якщо вийти за рамки цього ліміту, вайбер блокує номер, і з нього писати не можна.

Є така ідея, зробити на сервері емулятор мобільного, і щоб одночасно можна було підключити 10-20-30 вайберів(на кожен вайбер своя сім карта). і всі ці переписки вайбера звести в одне поле для переписок. ну типу як crm salesdrive є чати https://prnt.sc/z2GJaNR7K5JJ 

Після цього поставити ліміт, наприклад з цього номера вайбера ми пишемо 7 повідомлень на день, якщо нам треба 8ме повідомлення, то воно пишеться вже з наступного номера. Важливо, що вайбер буде тільки на емуляторі, і потрібно щоб з нього “не викидало”, тобто не було розавторизації, тому що знаю, якщо встановити вайбер тільки на пк, а з моб видалити, то через декілька днів на пк попросить заново авторизуватись.

Які я бачу поля

  1. Потрібен буде сайт, де адміністратор може підключати номери вайбер, та робити налаштування скільки з цього номеру ми можемо ініціювати нових переписок за день.

  2. Адміністратор може створювати менеджерів, які будуть мати доступ тільки до переписок.

  3. https://prnt.sc/GdU4cYpRdxck  типу так можна зробити список чатів, і додати вікно. щоб ініціювати нову розмову(написати новому клієнту). 

  4. Переписка з клієнтом може бути активною або закритою, видаленою і кнопкою всі.

Активна - переписка в чаті, де ще спілкуємось з клієнтом і вона є в списку активних

Закрита - закінчили переписку і перевели в стан закритої, вона більше в активних не відображається.

Всі - і активні і закриті.

Видалена - типу закрита, але це окремий список заявок, який буде не в активних, не в закритих і не у видалених.

  1. https://prnt.sc/cBo5wQjVEL6w не прочитані повідомлення повинні бути позначені ось так.

  2. повинен бути пошук, по номеру тел, імені клієнта, або по фразі, яка була в переписці. https://prnt.sc/umdiW7nuFRms. А також фільтр по менеджером, закріпленим за перепискою, щоб можна було вибрати переписки одного менеджера, чи тільки свої, або без менеджера і т.д.

  3. в переписці з клієнтом повинно бути видно його ім”я з вайберу і номер тел. А також час спілкування, в скільки було відправлено яке повідомлення.

  4. В переписці потрібна можливість скидати та отримувати фото та відео.

  5. В переписці повинно бути 2 поля додаткових, які не буде бачити клієнт,  це поле коментар, туди менеджер буде свої замітки писати та полу посилання на срм. Вставивши туди посилання на срм, потрібно щоб це посилання було активним( при натисканні на нього переходило по посиланню)

Наче з основного все написав, це мінімальний функціонал, який потрібен для ручної роботи менеджера.В подальшому сюди буде дороблятись функціонал автоматичного спілкування з клієнтом, в плані підключення ШІ для спілкування. Для цього будуть дані братись з срм, щоб ШІ розумів що замовили. З людиною, яка зможе реалізувати ШІ я спілкувався, ось його коментар  https://docs.google.com/document/d/1GDnTuns3KhB5G3JxAVM38WPe3Ok-mF8STtupfHYXJ3k/edit

В планах автоматизувати роботу, щоб ШІ писав клієнтам, підтверджував замовлення, робив додаткові продажі і вносив дані всі в срм, ,але це буде продовення  проекту і робити це буде інша людина, якщо ви цього не вмієте. Поки потрібно розробити функціонал для ручного спілкування. 

23 дня назад
Вадим
31 год
9 лет в сервисе
Был
15 дней назад
6 отзывов
Заявки фрилансеров
Андрей
21 год
2 года в сервисе
Был
5 дней назад
2 отзыва
17 дней назад
Денис
39 лет
8 лет в сервисе
Был
4 часа назад
36 отзывов
23 дня назад
Кирилл
15 лет
3 месяца в сервисе
Был
7 часов назад
23 дня назад